Black-MistressMeesteres | 39 jaar | Ridderkerk | Zuid-Holland | Nederland
Donkere Domina eist totale overgave!
Leuk dat je op mijn profiel terecht bent gekomen, maar het zou nog leuker zijn als ik hier daadwerkelijk iemand tegen kom die niet genoeg heeft aan saaie seks, maar zich liever wil onderwerpen aan mij, en mijn wensen. Ik ben een lekkere donkere Domina, en ben op zoek naar een mannelijke slaaf tussen de 30 en 45 jaar oud, dus je moet geen watje zijn maar weten wat het is om je volledig over te geven aan een Meesteres, of erover fantaseren hoe het is om onderdanig te zijn en je volledig over durft te geven.

Ik wil je laten ervaren dat de juiste hoeveelheid pijn niet alleen je zintuigen verhoogt, maar je ook een onbeschrijflijk gevoel van genot geeft. Ik ben niet zo groot en vrij tenger, maar heb heerlijke borsten en een strak kaalgeschoren kutje waarmee ik graag speel terwijl jij vastgebonden ligt en ik kan zien hoe opgewonden je daar van wordt, en misschien ben ik dan wel zo lief dat ik hard aan je lul ga zuigen en hem diep in mijn keel stop.