TransladyShemale | 42 jaar | Alkmaar | Noord-Holland | Nederland
Ik ben een volslanke Translady, met een sterke persoonlijkheid!
Volgens mij heb jij een wens gedaan, en ben je op mijn profiel terecht gekomen. Ik ben een volslanke Translady, met een sterke persoonlijkheid, ik ben vrolijk en gezellig, maar ben zeker ook sadistisch en streng, ik heb kleine stevige borsten en een grote harde lul. Ik sta stevig in mijn hoge laarzen, en heb dan ook duidelijk mijn regels, richtlijnen, doelen en wensen. Voor mij is SM meer dan een spel, het is ook pure passie en beleving, waar beide partijen voldoening uit moeten halen.

Ik ben zeer ruimdenkend en heb genoeg fantasie om er een onvergetelijke date van te maken. Mocht je nog geen ervaring hebben, maar ben je toch heel nieuwsgierig en onderdanig, dan kunnen we het natuurlijk geleidelijk opbouwen, en zal ik je niet te hard straffen. Maar als ik merk dat je mij uitdaagt of ongehoorzaam bent, dan zal ik de lat hoger leggen en je laten voelen hoe fijn pijn kan zijn, en ik verzeker je dat het niet alleen maar klappen met een zachte zweep zullen zijn. Genoeg informatie voor nu. Wil je meer weten vraag maar!