Miss-XMeesteres | 51 jaar | Alkmaar | Noord-Holland | Nederland
Ik duld geen discussies of tegenspraak!
Ervaren Meesteres van 51 jaar is nu wel toe aan nieuw vlees, ik zoek dus een lustslaaf met of zonder ervaring, zolang je het maar in je hebt om het mij naar de zin te maken. Leeftijd is voor mij het minst belangrijke, mijn ervaring is dat een oudere slaaf net zo spannend kan zijn als een jongere slaaf, wel eis ik dat je net als ik schoon en discreet bent, en ik duld geen discussies of tegenspraak.

Ik ben zelf intiem geschoren, en hou alleen maar van slaven die dat ook zijn, mocht je daar nog geen tijd voor hebben gehad, dan is dat het eerste wat ik bij je ga doen. En als je dit ontspannen en gehoorzaam ondergaat dan mag jij kiezen welke spannende latex outfit ik zal aantrekken, mijn ogen zijn goed dus ieder stoppeltje wat ik tegen kom is voor mij een teken dat ik je moet gaan scheren. Ik ben veeleisend, en geniet ervan om je te vernederen en je te laten voelen dat je in mijn ogen niets meer bent dan een nederig onderkruipsel die doet wat ik zeg!