Meesteres-KarinMeesteres | 36 jaar | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland
Je zal schreeuwen van pijn en genot!
Ik ben een hele jonge, mooie dominante en lijk heel vriendelijk, maar ik weet precies wat ik wil, en ik geniet ervan om onderdanige mannen aan mijn in high heels gehulde voeten te hebben. Helaas ben ik vrij snel uitgekeken op mijn slaafjes, dus ben ik altijd op zoek naar nieuwe lustslaafjes die aan mijn eisen kunnen voldoen. Je hoeft van mij geen ervaring te hebben, ik wil je graag opleiden tot mijn lust en pijn slaafje, en ik beloof je dat we dan rustig zullen beginnen om je grenzen te verleggen, ik zal je laten schreeuwen om meer en je de grens tussen pijn en genot laten ervaren.

Ik eis wel dat je tijdens onze date onderdanig blijft, want ik ben niet van plan om te switchen en ik wil de algehele controle over jou hebben. Ik vind het heerlijk om je vast te binden en je te laten zien en voelen wie de baas is. Ik bezit inmiddels al een hele verzameling spannende outfits, waaronder heel veel latex kleding, maar ook een verpleegstersuniform, een politieuniform, en natuurlijk geweldige speeltjes, maskers enz. om er een heerlijke avond of nacht van te maken. Verder vind ik het ook heel geil om je van achteren te nemen met mijn voorbind dildo zodat ik je anus wat kan oprekken, en ik wil ook graag op je gezicht gaan zitten zodat jij mijn vochtige kutje mag proeven en likken. Natuurlijk spreken we wel van te voren jouw grenzen af, en ik geef je een stopwoord voor als het je teveel wordt, en niet bang zijn want er komt absoluut geen bloed of blijvende schade aan te pas. Misschien heb je wel genoeg ervaring en vraag jij je nu af of een jong meisje inderdaad zo streng en dominant kan zijn, ik zou zeggen stuur me een berichtje en misschien ben jij bevoorrecht om mijn slaafje te worden en kun je ervaren hoe ver ik kan gaan. Ik eis wel dat je discreet bent, en net als ik schoon op je lichaam bent. Je hoeft niet intiem geschoren te zijn, ik wil je graag scheren terwijl je vastgebonden ligt, mmm