Miss_WendyMeesteres | 41 jaar | Uitgeest | Noord-Holland | Nederland
Over welk slaafje mag ik de baas zijn?
Ik ben een sexy vrouw met een rijkelijke fantasie. Al jaren fantaseer ik over een slaafje waar ik heerlijk de baas over kan zijn, en sinds vorig jaar heb ik mijn fantasie waar gemaakt. Omdat ik mij heel vaak eenzaam voel wanneer mijn partner in het buitenland is ben ik op internet gaan zoeken naar wat meer spanning. Ik ben dus absoluut niet op zoek naar een vaste relatie, maar wanneer er een klik is, kunnen we natuurlijk wel vaker afspreken. Ik zoek dus een onderdanige man, die net als ik van de spanning geniet en waar ik mijn fantasieen werkelijkheid kan laten worden.

Ik vind het heerlijk als jij vastgebonden ligt af te wachten wat er allemaal gaat komen, en als ik zie hoe opgewonden jij daarvan wordt dan doe ik nog meer mijn best om ons spel zo lang mogelijk te rekken. Denk daarbij aan bondage, spanking, kaarsvet, kleine elektrische schokjes, facesitting, anaal en natuurlijk ben ik in het bezit van wat leuke speeltjes en latex kleding waardoor ons spel alleen maar spannender en leuker gaat worden. Ik zou het heel opwindend vinden als je piercings zou hebben om ons spel wat uit te breiden, maar als je die niet hebt weet ik inmiddels nog wel andere leuke spelletjes om er een spannende date van te maken. Ervaring is voor mij niet belangrijk, zolang je maar onderdanig bent, mij durft te vertrouwen en mijn bevelen opvolgt tijdens ons spel waarin je van te voren wel aan mag geven hoe ver ik met je mag gaan. Durf jij het aan om mijn slaafje te zijn? Stuur mij een berichtje en dan kunnen we iets afspreken bij mij thuis of in een hotelkamer.